Gizlilik Bildirimi (CA)

Bu gizlilik bildirimi en son şu tarihte değiştirilmiştir: Ağustos 19, 2021, son kontrol Ağustos 19, 2021 ve Kanada vatandaşları ve yasal daimi sakinleri için geçerlidir.

Bu konuda bildiriminde, size hakkınızda sağlık hizmetile http://www.gutenbergmachines.com/tr aracılığıyla bakışları açıklıyoruz. Bu öneriyi okumanızı. İşlemimizde tedavinizin sağlıkne uyuyoruz. Bu, hitap eden sıraya, şu anlama gelir:

  • kişisel verileri hedef aldığımızı belirtiyoruz. Bunu bu uyarıları ile yapıyoruz;
  • kişisel veri toplamamızı sınırlı olmak için gerekli olan seyahatle götürmeyi hedefliyoruz;
  • Öncelikle size onayınızı hazırlamaya yönelik hazırlıklarınızı onaylamanızı;
  • Kişisel verileri korumak için uygun önlemleri almak, kişisel verilerimizden emin olmak için gözden geçirdiğimiz adımları gözden geçirin;
  • Taleplerinize göre kişiselleştirilmiş verilerinize veya sizin hakkınıza saygı veya.

Bir sorunuz varsa veya sizin için hangi verileri sakladığımızı tahmin etmekle ilgili, lütfen bizimle tam olarak geçin.

1. Verinin amacı ve kategorileri

Aşağıdakileri içerebilecek ticari faaliyetlerimizle bağlantılı bir dizi amaç için kişisel bilgiler toplayabilir veya alabiliriz: (genişletmek için tıklayın)

2. Diğer taraflarla paylaşma

Bu verileri yalnızca aşağıdaki amaçlarla diğer alıcılarla paylaşır veya ifşa ederiz:

Veri amacının amacı: Yazılım geliştiricileri
Bu hizmet sağlayıcının bulunduğu ülke veya eyalet: Birleşik Krallık

3. Bilgilendirme uygulamaları

Kanun veya mahkeme mülküyle, bir kolluk tasarımına yönelik cevaben, diğer ilgili yasalara uygun olarak tasarlanabilir, bilgi amaçlı veya kamuyla ilgili ile bir kişisel inceleme hakkında bilgilendirilir.

4. Do Not Track sinyallerine ve Küresel Gizlilik Kontrolüne nasıl yanıt veriyoruz?

Web sitemiz Takip Etme (DNT) siparişleri yanıtlamıyor ve destek almıyor.

5. Çerezler

Web sitemiz çerez kullanır. Çerezler hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresteki Çerez Politikamıza bakın: Çerez Politikası (CA) internet sayfası. 

6. Güvenlik

Kişisel verilerin güvenliğini taahhüt ediyoruz. Kişisel verilerin kötüye kullanımını ve yetkisiz erişimi sınırlamak için uygun güvenlik önlemleri alıyoruz. Bu, verilerinize yalnızca gerekli kişilerin erişmesini, verilere erişimin korunmasını ve güvenlik önlemlerimizin düzenli olarak gözden geçirilmesini sağlar.

7. Üçüncü taraf web siteleri

Bu bildirimleri, web sitemizdeki bağlantılarlarla birleşen taraflar web siteleri için geçerli değildir. Bu kişisel bakım seviyesi veya güvenli bir şekilde ayrıntılı bir şekilde garanti edilmez. Bu web başlamadan önce bu web sitelerinin tanıtımlarını okumanızı istemeleri.

8. Bu bildirimindeki tarifi

Bu hedef bildiriminde yardımda bulunma hakkımız saklıdır. İndirimlerden olmak için bu siparişlere yönelik olarak alışveriş yapmak üzeresiniz. Ayrıca, mümkün olan her yerde sizi aktif olarak bilgilendireceğiz.

9. Verilerinizi değiştirip değiştirme

Bir sorunuz varsa veya hakkınızda hangi kişisel verilerimiz olduğundan emin olabilirsiniz, lütfen bizimle iletişime geçin. Lütfen kimden tasarlanacağınızdan emin olun. İstenen bilgilerinin tamamı için doğrulanabilir bir hazırlık aşamasından geçirilir. Aşağıdaki verileri kullanarak bizimle iletişime geçin.

9.1 Kişisel verilerinizle ilgili olarak doğrulama işlemlerine

  1. Hakkınızda sevkiyatımız için teslimat için bir istek yapabilirsiniz.
  2. Hakkınızda kullanılacak araçlarımız genel olarak kullanılacak bir genel bakış açısı.
  3. Verilerin yanlış olması veya daha fazla olacaktır. Uygun olan bilgilerle ilgili bilgiler olan örnek olan bir tablo iletilecektir.
  4. Onayınızı onaylatmak için onaylarınızı onaylayın. Bu tür bir geri çekilmenin hakkında bilgilendirileceksiniz.
  5. Planımıza PIPEDA'ya uyma ile ilgili bir sorunu çözmezse Google'ı çözmeye yönelik Komiseri Ofisi'ni ele alma bu sorunu çözme.
  6. İnsanlarla ilgili, PIPEDA ile ilgili kişiler hakkında bilgi sahibi olan ve zaten bir çocuk olması durumunda, alternatif iletilebilen bir nesneden öğrenilebilen bir öğrenciyle alternatif bir ulaşım aracıdır. Bu biçim var olur; veya (b) alınmak üzeresi için bu formata uygun olması ve olması gerekiyor.

10. Çocuklar

Web sitemiz için tasarlanmamıştır ve gerçek bir çocuk rıza yaşının çocuklarından kişisel veri toplamamız değildir. Bu artan, rıza yaşının temel ilkelerimiz herhangi bir kişisel veri göndermemelerini rica ederiz.

11. İletişim detayları

Oussama Diyab
Siriusdreef 17-27- 2132 KT
Hoofddorp - Hollanda
Hollanda
İnternet sitesi: http://www.gutenbergmachines.com/tr
E-posta: moc.senihcamgrebnetug@ofni

Telefon numarası: +31 630074407

Kuruluşun eğitim ve uygulamaları için ve yorum iletilebileceği bir ilgili kişiyle ilgili:
Oussma Diab
Siriusdreef 17-27- 2132 KT
Hoofddorp - Hollanda
info@gutenbergmachines.com

İşinizi Güçlendirmek mi İstiyorsunuz?

Her türlü ekipman için stoğumuzdaki çeşitlilik ile size çoğu markadan temin edilebilen geniş bir makine yelpazesi sunabiliyor ve size doğru çözümü sunabiliyoruz.

tr_TRTR