Privacyverklaring (EU)

BEKIJK ONS PRIVACYBELEID VOOR ANDERE REGIO'S EN LANDEN:

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op augustus 19, 2021 en is van toepassing op burgers en permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte en Zwitserland.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://www.gutenbergmachines.com/nl meer dan u verkrijgen. We raden u aan om aandachtig te lezen. In onze verwerking voldoen we aan de vereisten van privacywetgeving. Dat onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij streven onze intentie tot verzameling van persoonlijke gegevens;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Als u vragen heeft van precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

1. Doel, gegevens en bewaartermijn

Wij ontvangen van verzamelen mogelijk persoonsgegevens voor een aantal krachtige die verband houden met onze bedrijfsvoering, omvattende de volgende: (klik om uit te versterken)

2. Delen met andere partijen

We delen van geven deze gegevens alleen aan verwerkers voor de volgende:

Naam: PXC Digital Ltd
Land: VK
Doel: Software ontwikkelaars

3. Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies wij u naar ons Cookiebeleid

4. Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens. Zo wij dat alleen de gegevens verstrekte toegang tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens, is en dat onze veiligheidsmaatregelen gecontroleerd worden gecontroleerd.

5. Websites van derden

Deze privacyverklaring heeft geen betrekking op websites van derden waar naar wordt verwezen via links op deze websites. We niet op dat deze websites uw persoonsgegevens een betrouwbare en veilige manier behandelen. We raden u aan om de privacyverklaringen van deze websites te lezen voor u gebruik maakt van deze websites.

6. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te bespreken, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

7. Toegang verkrijgen tot en wijziging van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, neem dan contact met ons op. U contact met ons opnemen via de kunt gegevens. U heeft de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken
  • Recht op rectificatie aanvulling: u hebt het recht om uw gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen van te uitvoer wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen tegemoet, tenzij er gronde redenen voor verwerking zijn.

Zorg ervoor dat u altijd duidelijk vermeldt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de wijziging persoon wijzigen van verwijderen.

8. Een klacht indienen

Als u niet tevreden bent met de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

9. Contactinformatie

Oussama Diab
Siriusdreef 17-27- 2132 WT
Hoofddorp - Nederland
Nederland
Website: https://www.gutenbergmachines.com/nl
E-mailadres: moc.senihcamgrebnetug@ofni
Telefoonnummer: +31 630074407

Wilt u uw bedrijf een boost geven?

Met de diversiteit in onze voorraad voor elk type materieel, zijn wij in staat u een breed scala aan machines aan te bieden, leverbaar van de meeste merken en voorzien van de juiste oplossing.

nl_NLNL